Handelsbetingelser hos katharinas
 

Returnering og ombytning

Returneing:

Lever en vare ikke op til dine forventninger og du ønsker at returnere den, så send os en email på kundeservice@katharinas.dk

Du har 14 dages returret, det vil sige at du har 14 dage fra den dag du modtager varen, til at sende den tilbage til os. Når du returnere varen skal du vedlægge fakturaen i pakken. Inden du sender pakken retur skal du informere os om at du ønsker at bruge din fortrydelsesret, du informere os ved at sende en kundeservice@katharinas.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af pakken, uden at informere os om dette på forhånd. 

Varen skal naturligvis være ubrugt. Du kan prøve varen, som i en fysisk butik. Anden brug udover det, medfører at du ikke kan returnere varen, da vi så betragter den som brugt.

Manglende eller ødelagt emballage kan i nogle tilfælde medføre værdiforringelse. Det anbefales derfor at sende varen retur i original emballage.

Du hæfter for værdien af værdiforringelsen, som vi vurderer. 

Du får dine penge tilbage hurtigst muligt, efter vi har modtaget returvaren. 

 

Ombytning: 

Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse, model, eller farve, skal du returnere varen med fakturaen i. Returneringen betales af dig. Se hvordan du returnere i afsnittet 'returnering'. Gå derefter ind for at finde den vare du gerne vil bytte til. Send os så en email på kundeservice@katharinas.dk med emnet: bytte + dit fakturanummer og skriv hvilken vare du gerne vil bytte til. 

Hvis der er prisforskel på returvare og den vare du vil bytte til så vil vi tilbagebetale prisforskellen/du skal betale det resterende beløb.

Betalingen af afsendelsen af den nye ordre betales af os, hvis varen koster over 500 kr og af dig hvis varen koster under 500 kr. 

gave